Rólunk

10 éve működő családi vállalkozásunk idén kezdte meg tevékenységét, professzionális minőségű hajápolási termékek értékesítésével. Célunk, hogy 12 éves gyakorló fodrász tapasztalatunkat úgy ötvözzük 30 éves kereskedelemi gyakorlatunkkal, hogy fodrász szakmai vásárlóink mellett, akár lakossági vásárlóinknak, is biztosítani tudjuk a minőségi hajkozmetikumok, hajápolási termékek kényelmes és gyors elérhetőségét.
Területi képviselőinktől a fodrász szakemberek, személyesen kaphatnak információkat hajkozmetikai, hajápolási termékeinkről, első vásárlói, és időszakos akcióinkról, melyeket helyben meg is rendelhetnek, így időt, pénzt és energiát takaríthatnak meg.
Házhozszállításunkkal kezdetben, munkanapokon szerdán és pénteken, a megrendelővel előre egyeztetett időpontban állunk rendelkezésre, de terveink között szerepel a mindennapos kiszállítás megvalósítása.
Webshoppunkban lehetőséget kínálunk nem csak fodrász, hanem lakossági vásárlóinknak is arra, hogy nyugodt körülmények között barangoljanak forgalmazott hajápolási, hajkozmetikai termékeink között. Kínálatunkban megtalálhatóak a hajápolás, hajfestés, hajformázás, hajegyenesítés, kötés újraépítés, szinrögzítés, szőkítés, tartós hullámosítás munkafolyamatokhoz szükséges professzionális hajkozmetikumok mellett, egyéb szakmai kiegészítő termékek is.
Akcióink fodrász vásárlóink számára tartalmazzák azokat a hajfestékeket, szőkítőporokat, a hajfestést tartósabbá tétele érdekében kifejlesztett színrögzítő termékcsaládot, hajegyenesítő, keratin feltöltő termékeket, fejbőrvédő termékcsaládot és egyéb hajkozmetikumokat, például kristályszérumokat, finish termékeket, melyek így kiváló ár-érték arányban nyújtanak alternatívát a termékek kipróbálására.  Lakossági vásárlóinknak összeállított akciós csomagjaink között megtalálhatóak például a természetes, vegán, BIO, PPD-, paraben-, szilikon-, ammónia-, vegyszer-, rezorcin-, és alkoholmentes samponok, hajbalzsamok, hajmaszkok is, hihetetlenül kedvező áron.
Az általunk kínált 100%-ban magyar tulajdonban lévő, de Olaszországban, laboratóriumi környezetben tesztelt és gyártott Imperity Professional Milano Kft professzionális hajkozmetikum termékeinek minőségére, megbízhatóságára garancia, a márka több mint 10 éves jelenléte, nemzetközi térhódítása, valamint országos szinten kb. 2 500 elégedett fodrász szakember pozitív visszajelzése.
Bízunk abban, hogy kínálatunkban minden minőséget és professzionalitást szerető fodrász szakember és lakossági vásárló megtalálja a számára legmegfelelőbb prémium minőségű, az egészséget és környezetünket is védő professzionális hajápolási és kozmetikai termékeket.
Shopping Cart